L I E F D E – AAN WIE DENK JIJ?

Ze vragen wel eens ‘als je niet betaald zou krijgen voor je werk, zou je het nog steeds doen’? Dan is mijn antwoord volmondig ‘ja’! Het vastleggen van een uitvaart is wat mij betreft het mooiste vak wat er is. Je kunt zoveel betekenen voor de nabestaanden. Ik voel dat aan alles.
En omdat ik mijn werk met en uit liefde doe (helaas kan het niet altijd gratis) wil ik eenmalig gratis een uitvaart vastleggen in de provincie Utrecht, binnen een maand na vandaag. Jawel, Valentijnsdag.
Wie gun jij dit? Is er iemand die in gedachten komt? Aan wie denk jij op Valentijnsdag? Wie heeft er wat extra liefde en aandacht nodig?
Laat het me binnen een maand weten op fenneke@uitvaartfotograaf-utrecht.nl

Denk je dat dit ook waardevol is voor iemand anders?
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email