Samenwerken

BEKIJK MIJN NIEUWE WEBSITE OP: Madewithlove.nu

De uitvaartwereld is groot. Er zijn veel gevestigde en nieuwe uitvaartondernemers. En er zijn veel andere bedrijven die iets in de uitvaartwereld doen. Met een aantal ondernemers vind ik het prettig samenwerken. En dat kan op verschillende manieren. Ik laat je graag weten met welke partijen ik samenwerk.

Barbara Uitvaartverzorging Utrecht-Vleuten

Voor Pierre van Kooten van Barbara Uitvaartverzorging uit Utrecht heb ik foto’s gemaakt voor hun nazorgfolder (met o.a. asbestemmingsproducten) en ik fotograaf het team van uitvaartleiders. Deze foto staat binnenkort op hun website.

Yarden & Geersing Uitvaartzorg

Voor Koop Geersing uit Zeist heb ik al meerder malen een uitvaart mogen vastleggen. Bekijk zijn website hier. 

SENS Uitvaarten

Voor SENS Uitvaarten (Utrecht-West) heb ik foto’s gemaakt van de bijeenkomt ‘een liedje voor een dierbare’. Deze foto’s zijn binnenkort te zien op hun website.

Uitvaartinfotheek

De website Uitvaartinfotheek.nl is door Oda van Schoonhoven van Beurden – Sikken opgezet en wordt door haar beheerd. Hier vind je veel informatie over het regelen van je uitvaart. Neem er eens een kijkje. Ik heb haar mogen interviewen over het vak afscheidsfotografie en ze heeft me verteld over haar ervaringen en deelde kennis en tips met mij. Heel waardevol!

Indebuurt.nl

Janine van de Utrechtse website van Indebuurt.nl heeft mij geïnterviewd over mijn vak als uitvaartfotograaf. Het interview kun je hier teruglezen: Fenneke is uitvaartfotograaf: ‘mijn foto’s houden herinneringen levend.’

Salut.nl

De online rouwkaartenwinkel, gevestigd in Zeist.

Pad van Verlies

Lieneke Postema in Amersfoort verzorgt afscheidsdiensten en begeleidt het rouwproces na verlies. Haar praktijk heet: Pad van Verlies.

Overige

Verder verwijs ik graag naar de volgende bedrijven: